Werk waar we trots op zijn

Beeldvoering is ons vak. Net als woordvoerders werken wij samen met bedrijven aan een sterk imago, maar dan met onze eigen tools: Verbeelding en (online) techniek.

" Wist je dat mensen 80% onthouden van wat ze zien, 20% van wat ze lezen en maar 10% van wat ze horen? " Website, fotografie, film, drukwerk, alles wordt in eigen huis ontwikkeld en alle disciplines werken samen om één krachtig, aansprekend beeld neer te zetten. Foto’s maken we met jouw website op ons netvlies, films worden specifiek geproduceerd voor jouw online kanalen. Niet één keer, maar het hele jaar door, niet één losse klus maar een stevige relatie met de klant. Wij zijn jouw beeldvoerders.

iWelcome

iWelcome is Europa's belangrijkste speler op het gebied van Identity Management. Zij voorzien diverse nationale en internationale bedrijven, overheidsinstellingen en datacenters van een online platform voor veilig identiteitsbeheer van hun accounts.

 Webdesign  Fotografie
Bekijk case

ProAct VX

Azure Cloud, Servervirtualisatie en Enterprise Monitoring. Het zijn slechts voorbeelden van de (voor velen) onbegrijpelijke technieken waarin ProAct VX zich specialiseert. Onze uitdaging: Dit verbeelden in sprekende fotografie. Vanuit de mensen die bij Proact werken vertellen wat zij doen in de complexe wereld van de ICT.

 Fotografie
Bekijk case

Filmproductie

Installateur Lomans verzorgt al bijna 100 jaar installaties in gebouwen van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Lomans heeft een sterke focus op energiebesparende maatregelen en de inzet van duurzame energie. Voor Lomans verzorgden wij alles op het gebied van beeldvoering qua film. Zo hebben wij voor Lomans de headerfilm in de website geproduceerd. Maar we hebben ook bij Lomans de cursus videomarketing verzorgde waardoor medewerkers van Lomans nu zelf vloggen over hun activiteiten voor de onderneming.

 Film
Bekijk case

Metaaltechniek

Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. is dé technische groothandel op het gebied van schuren, slijpen, polijsten en andere oppervlaktebewerkingen. Met een grote voorraad en veel kennis levert Metaaltechniek in diverse industrieën oplossingen op maat. Het team van Beeldvoerders produceerde voor Metaaltechniek de bedrijfsfilm, folders, autobestickering, een beurswebsite, beurswand, productfotografie en een nieuwsbrief.

 Film  Vormgeving  Fotografie  Webdesign
Bekijk case

Chalet AnneWill

Beeldvoerders maakte van het luxe chalet AnneWill in het Oostenrijkse Bramberg een schitterende film opgebouwd uit timelapce beelden. Verder ontwikkelden we de meertalige website over dit chalet. De responsive website is geleverd met Wordpress als CMS. Belangrijk in de uitstraling is de luxe, exclusieve uitstraling. Ga zeker eens kijken in dit bijzondere Oostenrijkse chalet!

Tijd om eens verder te praten?

We inspireren je graag met onze ideëen over beeldvoering

Ik wil graag een afspraak